Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankarada Yangın Son Dakika : Ankara'da Ulus Halk Pazarı'nda Büyük Yangın - Son Dakika - Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi.

Ankarada Yangın Son Dakika : Ankara'da Ulus Halk Pazarı'nda Büyük Yangın - Son Dakika - Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi.. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı.

Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu.

Son dakika... Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ...
Son dakika... Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ... from i2.milimaj.com
Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı.

İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu.

Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Jun 03, 2021 · son dakika haberi. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre;

Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı.

Son dakika! Ankara'da yangın faciası: 5 kişi öldü - Son ...
Son dakika! Ankara'da yangın faciası: 5 kişi öldü - Son ... from i.pstimaj.com
Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; May 31, 2021 · son daki̇ka: Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı.

Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı.

Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Jun 03, 2021 · son dakika haberi. May 31, 2021 · son daki̇ka: En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı.

Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı.

Son dakika... Ankara'da yangın! Vali Şahin'den açıklama ...
Son dakika... Ankara'da yangın! Vali Şahin'den açıklama ... from i4.hurimg.com
Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. May 31, 2021 · son daki̇ka: Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı.

Jun 03, 2021 · son dakika haberi.

Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı.